5 χρόνια blogging, ποιος θα το περίμενε; Κάπως σαν αστείο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011, έτσι για να αναμετρηθούμε με τη γραφή μας, να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, να μεταδώσουμε ό,τι αγαπάμε, ό,τι μας φαίνεται ενδιαφέρον, να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, να μετρήσουμε τους φίλους μας και να κάνουμε νέους.

2016

Πολλές φορές σε αυτή τη διαδρομή των 5 χρόνων, θέλησα να τα παρατήσω, να το αφήσω στη διαδικτυακή του ματαιότητα, αλλά πάντα κάτι με κράταγε, με τραβούσε από το πόδι.. Διότι όσο και αν φαίνεται κάτι το απλό (και έτσι πρέπει να φαίνεται και να είναι), πάντα από πίσω έχει ενασχόληση, χρόνο, κόπο. Η αγάπη και η δική σας συμμετοχή ήταν αυτή που το κράτησε για πέμπτη χρονιά ζωντανό.

Και αυτό το χρόνο, αν κάποιος αγαπά τα σταστιστικά, το blog του modus vivendi pilates studio έδωσε 3 sold-out παραστάσεις στην Οπερα του Σίδνευ χωρητικότητας 2.700 θέσεων, τόσοι το διάβασαν και το είδαν από 51 χώρες στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για αυτό και το 2016 θα μας βρει με ένα καινούριο site και με ένα ανανεωμένο blog και αυτό είναι το δικό μας New Year’s resolution.

Καλή χρονιά!