Φαίνεται ότι οι μέρες (αν υπήρχαν τέτοιες δηλαδή) που έλιωνε η σοκολάτα στα χέρια μας τελείωσαν. Ο κολοσσός της σοκολάτας, η γνωστή μας Cadbury μόλις ανακοίνωσε ότι κατάφερε με μια νέα μέθοδο παραγωγής σοκολάτας να δημιουργήσει τη σοκολάτα που παραμένει άθικτη και συμπαγής ακόμη και μετά από 3 ώρες στον καυτό ήλιο, σε θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου.

Η σοκολάτα αυτή προορίζεται για χώρες με υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Ινδία και η Βραζιλία, όπου θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Λέτε να την δούμε και στην Ελλάδα;